Mobilend

0
Korpa je prazna

XO Fotoaparat za decu XJ02 Plavi

kompaktan i lagan fotografski uređaj, posebno dizajniran za decu. Ima svetao i privlačan dizajn koji privlači mališane. Opremljen je jednostavnim upravljanjem, velikim dugmićima i ergonomskim oblikom, što omogućava detetu da ga lako drži u ruci. Ima ugrađen ekran za pregled napravljenih fotografija. Pored toga, poseduje izvučivi objektiv, što omogućava pravljenje zabavnih selfija.
3.500 RSD

Zelena


Specifikacija

XO XJ02 – kompaktan i lagan fotografski uređaj, posebno dizajniran za decu. Ima svetao i privlačan dizajn koji privlači mališane.
Opremljen je jednostavnim upravljanjem, velikim dugmićima i ergonomskim oblikom, što omogućava detetu da ga lako drži u ruci.
Ima ugrađen ekran za pregled napravljenih fotografija. Pored toga, poseduje izvučivi objektiv, što omogućava pravljenje zabavnih selfija.

OSOBINE OVOG MODELE:

Fotografisanje i snimanje videa: Ovde se reprodukuju najsvetliji trenuci u obliku fotografija i video zapisa, ostavljajući nezaboravne utiske.
Ugrađene igre: Podsticanje kreativnosti i razvoj logičkog razmišljanja kroz uzbudljive ugrađene igre.
Slušanje muzike: Uživajte u omiljenoj muzici u bilo koje vreme.
Slot za memorijsku karticu: Mogućnost proširenja memorije i čuvanja svakog nezaboravnog trenutka na duge staze.
Jednostavno upravljanje: Idealno za decu od 3 godine.
Alati za kreativnost (okviri, pečati i efekti): Omogućavaju deci da razvijaju svoju kreativnost i stvaraju jedinstvena umetnička dela.
Za snimanje videa potrebna je TF kartica: Omogućava snimanje velike količine video materijala za nezaboravno reprodukovanje događaja.
U kompletu se nalazi i kaiš za nošenje aparata oko vrata ili preko ramena.
Izvučivi objektiv za selfije.
Kupovinom ovog fotoaparata, vaše dete dobija priliku da razvija svoju kreativnost, stvara nezaboravne uspomene i uživa u bezbednoj i zanimljivoj zabavi.